Dostava i povrat proizvoda

otprema

Veliki dio proizvoda spreman je za isporuku odmah, jer se kontinuirano proizvode, ali ćemo zbog zaštite kupaca i mogućnosti storniranja narudžbe robu poslati do tri (3) dana nakon primitka narudžbe. O proizvodima koji nisu na "lageru" i treba ih staviti u proizvodnju, oni će se izraditi u roku pet radnih dana, ako je ikako moguće i Vikon će o tome kupca izvijestiti, u pravilu elektroničkom poštom, na adresu koju je kupac unio prilikom ispunjavanja narudžbenice ili na telefon. Ukoliko podaci nisu ispravni ne jamčimo povratnu informaciju o roku isporuke proizvoda niti potvrdu narudžbe proizvoda.
Ako ste u narudžbi naručili više proizvoda od kojih jedan ili više nisu spremni za isporuku odmah, a Vi nakon naše obavijesti o tome ne želite čekati na kompletiranje narudžbe, nego želite parcijalnu isporuku, trošak transporta će Vam biti obračunat prema iznosima u pojedinoj otpremi.

Ukoliko imate potrebu mijenjati proizvod (zbog neispravnog odabira veličine i sl.), to je moguće uz uvjet da se proizvod vrati u originalnoj ambalaži sa neoštećenom privjesnicom. Trošak povrata snosi kupac.

Vikon po ovim uvjetima posluje i isporučuje proizvode isključivo na području Republike Hrvatske. Za ostale države potreban je poseban kontakt i dogovor.

Trošak dostave naručene robe je 29,oo kn, a za isporuke iznad 590,oo kn NEMA troška isporuke (nula kn), no dobro je znati, da POŠTA kada primatelju isporučuje robu po principu naplate pouzećem, zaračunava proviziju za to plaćanje (slanje novaca). To je neki postotak (od ukupnog iznosa), te taj dio plaća kupac. 

POVRAT

Sve artikle koje ste kupili, a ne odgovara Vam veličina, model i sl. MOŽETE ZAMIJENITI za odgovarajuće, odnosno druge. Zamjene priznajemo, bez ikakvih problema za robu koja je ispravna, nije nošena i ima na sebi originalne oznake (privijesnicu). Sve ostale možebitne reklamacije kvalitete i sl. rješavamo u skladu s važećim zakonima i propisima u trgovini.

REKLAMACIJA

Sve reklamacije na proizvode u svezi kvalitete i sl. rješavamo promptno u skladu s važećim zakonima i propisima u trgovini na veliko i malo.