Uputa o plaćanju

 

Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem, te se plaćaju putem naloga ili pouzećem (plaćate poštaru kod prijema pošiljke). Trenutno nije omogućena kupnja tj. plaćanje kreditnim karticama.

POUZEĆE (plaćanje poštaru kod primitka pošiljke)

100-kunaAko naručenog trenutno nema na skladištu o isporuci proizvoda poslati će se kupcu e-mail o predviđenom roku isporuke i s informacijama o trenutnom statusu naručene robe. Trošak dostave naručene robe je 29,oo kn, a za isporuke iznad 590,oo kn NEMA troška isporuke (nula kn), no dobro je znati, da POŠTA kada primatelju isporučuje robu po principu naplate pouzećem, zaračunava proviziju za to plaćanje (slanje novaca). To je neki postotak (od ukupnog iznosa), te taj dio plaća kupac.

Uplata (NALOG ZA PLAĆANJE)

 
U polje "Uplatio je" upišite: svoje ime i prezime
adresu i grad
U polje "Primatelj" upišite: "Vikon" Hum Bistrički 139, 49246  M. BISTRICA  
U polje "Broj računa" upišite / IBAN: HR5523600001101289074  
U Polje "Poziv na broj" upišite: br. narudžbe
U polje "Svrha doznake" upišite: uplata za naručeno rublje
 

Uplate općom uplatnicom, moguće je stornirati, ali isključivo na telefonom broj (049) 469 205 najkasnije do 10:00 sati drugi radni dan nakon uplate. Možete zatražiti dopunske obavijesti o mogućnostima (npr. promjena naručenih artikala i količine, ...). Nakon tog roka nije moguće stornirati uplatu, odnosno narudžbu. Za uredno stornirane uplate novac će se uplatiocu vratiti poštanskom uputnicom umanjen za iznos poštanskih troškova (provizije HP).