O NAMA

U proteklih 25_god godina tvrtka Vikon bavi se isključivo proizvodnjom ekskluzivnog donjeg rublja. Ta duga tradicija donosi znanje i iskustvo, koje rezultira vrlo zadovoljnim kupcima.

Proizvodnja se zasniva u vrlo malim serijama, tako da se praktički može govoriti o unikatnim proizvodima.

Veliki broj osoba nije u "standardnim" mjerama, već je u disproporciji, te im je nemoguće kupiti odgovarajuće setove rublja (grudnjak + gaćice i sl.) ili imaju disproporciju druge vrste. Vikon u proizvodnji u određenoj mjeri izlazi u susret takvim kupcima izradom tj. prilagodbom artikala tim njihovim specifičnim prohtjevima.

Da bi se postigla prepoznatljivost i tradicija, svi resursi su podređeni izradi najkvalitetnijih proizvoda. Svi modeli izrađeni su od posebno biranih prirodnih i modnih materijala, koji svi zadovoljavaju najviše svjetske standarde, tj. imaju certifikate Iso 9001, Standard Öko-tex 100 (koriste se prirodni izbjeljivači i sl.), ...
Vikonovi dobavljači pamuka, pamuka s lycrom, satena, čipke, elastike, ... su iz: Danske, Engleske, Francuske, Njemačke, Slovenije, što dodatno jamči taj najviši nivo kvalitete.
Jedan primjer:
Ako je za čipku upotrijebljen polyamid, to nije običan, jeftin polyamid (kao kod drugih proizvođača), nego je taj sirovinski sastav obogaćen multifilamentom, tactelom i drugim specijalnim dodacima, a to iz razloga da bi bio mekaniji i podatniji. Noseći vikonove proizvode sigurno nećete doživljavati neugodna iskustva; svrbeži i alergija, koje su posljedice nošenja donjeg rublja "bezimenih" ili vrlo jeftinih proizvođača rublja, pogotovo s "istoka".

Nažalost, danas i po imenu renomirane tvrtke koje vas svakodnevno bombardiraju svojim reklamama, proizvodnju kao i većinu materijala imaju na "istoku" (Kina). Tu današnju njihovu ponudu proizvoda nije moguće usporediti sa nekadašnjim izvornim proizvodima, jer je u pravilu bitno lošije kvalitete izrade, promijenjenih mjera, pa sve do proizvoda s neugodnim mirisom.

Da bi se postigla prepoznatljivost i tradicija, svi resursi u Vikonu su podređeni izradi najkvalitetnijih proizvoda. S time je postignuto, da u posljednjih 25 godina marka Shardy tvrtke Vikon postaje hit zvijezda na polju modnog donjeg rublja i sinonim za vrhunski DOMAĆI - hrvatski proizvod.

Ugodno iznenadite vama drage osobe nježnim i dirljivim POKLONIMA.      WEB  SHOP